HOME WIE GESCHIEDENIS DOCTOR HUMORIS CAUSA IN MEMORIAM AGENDA FOTOBOEK
TOTETREKKERTJES OVERZICHT TTG LEDEN TTG op FACEBOOK TOTETREKKERSLIED CONTACT SPONSORS

Welkom op de site van de Eerste Brugse Carnavalvereniging de Totetrekkersgarde.

ONZE SPLINTERNIEUWE CARNAVALAGENDA VIND JE HIER (eventjes klikken)

Het jaar 2024 wordt gegarandeerd het jaar van de zotskappen. Inderdaad de kandidaten voor vier regeringen en andere bestuursraden trekken ten strijde in de hoop om verkozen worden als lid van het schouwtoneel of is het showtoneel. Het uitgestreken gezicht bij het formuleren van de beloftes, het verongelijkte gezicht bij het aanschouwen van het beleidsresultaat…… geef toe geen enkele TOTETREKKER kan dit evenaren….

Het wordt een bijna onmogelijke opdracht om de ware totetrekker te onderscheiden van de echte Totetrekker, een onderscheid tussen het feit en het principe.

De eerste Brugse carnavalsvereniging, De Totetrekkersgarde, heeft ondertussen ook een officieel kleedje aangetrokken; We zijn een VZW geworden, en behoren dus vanaf nu bij de grote jongens. De TeTeGee is een VeZitWee en niemand lacht er mee, is dan ook de titel geworden van onze nieuwe agenda.

Ook dit jaar steunen wij opnieuw op de sympathie en de gulheid van onze sponsors, onze publiteitnemers en van al diegenen die ons genegen zijn. Politieke of andere geaardheid speelt geen enkele rol op onze tocht richting lach en zelfrelativering

Wij wensen jullie allemaal veel inspiratie humor en plezier en hopen daaraan ons steentje te kunnen bijdragen.
Driemaal Brugge alaaf.

Alaaf, alaaf, alaaf.
Met Carnavaleske groeten.

Johan Cortvriendt - Voorzitter van de Eerste Brugse Carnavalvereniging de Totetrekkersgarde

Dank aan onze sponsors: