Perstekst

Summerblast, het dance- en ambiancefestival van Jeugdhuis Thope is aan z'n 9de editie toe. Het festival verwelkomt enkele vaste waardes, maar ook uiteraard nieuwe namen op z'n affiche.

DROENKE DANNY - Voor het tweede jaar op rij mag DJ Droenke Danny Summerblast op gang blazen. Met z’n krachtige retro beats maakt hij wie nog aan ‘t slapen is op feestelijke manier wakker. Deze topper past het best met een festivalbiertje in de hand want z’n motto is ‘kegel is de regel’.

JELLE VAN DAEL (ex-Lasgo) - Deze allround artieste met een wereld aan ervaring en charmante hoge energie neemt je mee op een trip naar de waanzin! JVD weet wat ze wil en geeft zichzelf altijd 100%. Wat haar blij maakt? De Summerblast-menigte die helemaal gek wordt. En geloof het, dat gaan ze doen!

KOBE ILSEN & VIKTOR VERHULST - Deze heren voorstellen is waarschijnlijk niet nodig. De ene ken je al jaren van radio en televisie, de andere is aan een blitzcarrière bezig die hem online nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt. Copains, maten, beste vrienden zijn het. Hun recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres kunnen, alles mag passeren!

25 YEARS DA RICK & DA BOY TOMMY (Live act) - De knettergekke en altijd feestende Da Rick was in de 90’s & 00’s samen met Da Boy Tommy verantwoordelijk voor meer dan 15 Belgische Ultratop 20 hits. Nummers als Halloween, Candyman, Attention, Bill & Monica en Let’s Get Ready to Rumble zijn nog steeds dikke feestklassiekers waarop ieder publiek helemaal los gaat! Dit jaar zou het 25e jaar tellen dat Da Rick en Da Boy Tommy samen zouden optreden, maar in 2013 kwam Da Boy Tommy om het leven door de gevolgen van een auto-ongeluk. Da Rick komt dan ook een ware tribute aan zijn podiummaatje brengen. Niet te missen!

JAN VERVLOET -Onze afsluiter en stilaan resident op Summerblast, de producer van o.a. Fiocco, Scoop, DHT en Thunderball komt z’n grootste hits brengen. WIe Jan Vervloet kent ... weet dat hij een synoniem voor feest betekent.

Tickets voor dit niet te missen festival kosten 15 euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen via www.summerblast.be.